51koodia

17.-19.9.2003, Kuopio – Oulu – Rovaniemi

No niin, tässäpä taas tilanteita. Kukaan ei ”muista” reissuista mitään selkeää kokonaisuutta, joten olemme pelkkien kuvien varassa. Seuraavassa seikkailu Kuopio, Oulu ja Rovaniemin Jonen silmin ja linssein.

Juten kanssa aamukaffella Kuopion torilla. Aivan mahtavaa. Kaffe ja lihapiirakka heti ku saa silmät auki. Siitä ei startti parane. Meijän Jussu ja aamukahvi.

Meitsi ja Aken basso Oulussa. Kattokaa tuota basson kokoa. Aken kourassa se näyttää ihan sopivalta. Ake ON ISO! Mie oon ihan pieni.

Ake työssä minkä parhaiten taitaa, eli syömässä grilliruokaa. Tämä grilli saa paikan joka soittajan sydämessä. Nimittäin Mantan-Grilli Kajaanista. Voi tajuton miten hyvää ja miten halpaa ja miten paljon. Asko päätti muutta Kajaaniin. Hyvä Ake!

Kumpi on parempi? Askon perse vai Minna Canthin perse? Osallistu arvontaan ja voita koodien singlet nimmareilla! Arvontapäivä on 5.11.2003. Laita vastauksen lisäksi mukaan postiosoitteesi. Voittajan nimi ilmoitetaan näillä sivuilla 5.11.2003.

Amplifiren äijät moikkaamassa Oulussa Special 45:n bäkkärillä. Siinä baarissa on mukavat tyypit duunissa. Kiitos valoista ja aamun sapuskoista Nakki.

Hannu menossa treenaamaan futista ennen keikkaa Roviksella. Muut mentiin syömään. Hieman myöhemmin Hansu tykittää hullun raivolla pallon kohti petäjää, mutta pallopa pomppaakin Kemijokeen! Noh,, eikun verkkarit veks ja kalsarit jalassa palloa hakemaan. (oli ihan vitun kylmä). Ja sitten,,, Hannu pelkää että paleltuu ja hankkiutuu eroon märistä kalsareista. ELI, Hannu seikkaili siis hetken munasillaan Rovaniemen keskustassa. JUHLAA Hannu! Ja missä silloin oli fanit?

Kohdataan tälläinen rekka matkalla Kuopioon ja todetaan että Kotiteollisuuden Jannella näyttää olevan joitakin sivubisneksiä! (taas bussi repeää)

Juten ja Hannun kans tsekkailee sähköpostit Rovaniemellä internet-huoneessa. Respan tyyppi oli mukava ja antoi huoneen ilmaiseksi käyttöön, hyvä Scandicin setätyyppiäijä!

Tätä se sitten on bussissa, tyhjät katseet ja vielä on helvetin pitkä matka jonnekin.

Tää nauratti seuraavana aamuna. Meitsi hieman lepää Kuopion Anttilan edustalla. Pojat tilaa grilliltä ja meitsi ei jaksa odottaa, siis lepään hieman kadulla! (selvin päin).

Tätä ei tartte selittää. Kuopion tunnelma välittyy. Jone ja Jute, intoa kuin ilmapalloissa.

Matkalla pohjoiseen löydettiin tuommoinen häntä. Jute laittoi sen kiinni pipoon ja niin syntyi yhdentuulenhattu! Sama häntä vyötäröllään seikkaili Olli-Matti Kuopiossa, kuitenkaan tietämättä siitä. Voi persus et taas nauru piisas! Dingo rules!

Matjes ja ”kuoleman” katse. Tuossa päässä ei siis liiku tuolla hetkellä yhtään mitään, paitsi hiusraja on näköjään pompannut aikas korkealle.

Adonis-Matti ennen keikkaa Rovaniemellä. Uutta paitaa päälle ja lisää paskaa housuun! p.s näitä o-m soft porn kuvia on lisää tiedossa! Malttakaa neidot, malttakaa.

Rovikselta tullessa pysähdyttiin Ranuan eläinpuistossa. Kaikki eläimet oli krapuloissaan ja sekoilivat kopeissaan. Sitten tuli jossain vaiheessa vastaan tämä: KYY ! Common viper. Voi vittu et myö revettiin ihan atomeiksi. Tätä ei osannut odottaa. Kyy ei tosin ollut kotona. Mutta kaukana se ei varmasti ollut, koska ovi oli vähän raollaan ja kopissa oli valot ja telkkari päällä.

Keikan odotusta Rovaniemellä. Baarin portsari ei ois halunnut meidän lähtevän, mut pakko se oli keikalle mennä. Taustalla natiiveja.

Rovaniemen Pepe ja Jute Tivolissa keikan jälkeen. Pepe: tullaan ens kerral DBTK-festareille ihan varppi-totsi-kede-muu-muu jos kutsu tulee, ja taitaapa se jo olla hieman sovittukin,,,, ja kiitos kaikesta.

Roudaus Rovaniemellä. Ikävä tuolta on lähteä. Se on nääs soittajan taivas,,,Kiitos Pepe,Hare,Jari ja muut!

Vittu tänne ei enää ikinä. Paltamon Scan Burger/huoltoasema. Voi perse mitkä sapuskat. Burger-ateria maksaa 5-60€ ja Sisu-pastillissakin on enemmän syömistä ku siinä burgerissa. Aterian kruunasi paikallinen herkku, pussillinen suolattuja rautanauloja. Asko oli järkevä ja osti pizzan 2 täytteellä. Tosin maksaa sitä vieläkin. Hinta oli 872€ tai 72,66€/kk. Osamaksulla osti.

Obi-Wan Pokeri ja Jouni Juhani Jedi harjoittavat taitojaan.

Taistelu pysäyttää hetkeksi liikenteen välillä Simojoki-Ranua. Poliisi ohjaa liikenteen kiertoteille.

Tekniikka alkaa olla paikallaan Tivolissa. Tikkanen säätelee vempaimia. Hyvä äänentoisto hyvä keikkapaikka! Hyvä olut!

No niin. Jute älyää että hänen oluella on synttärit. Perinnettä kunnioitetaan ja Jute laulaa paljon onnea,,,

Täältä jostain,

-Jones