51koodia

Ilmajoki – Paltamo – Kemi – Ylivieska jne. kuvina

Jaapa jaa. Tässäpä näitä kuvia tieltä ja tien sivusta. Nää ei ole mitenkään aikajärjestyksessä, mutta tän kevään keikoilta napsittuja. Lisää on luvassa jahka ehtii laittamaan. Vapiskaa ja riemuitkaa!

Jone

Tikkanen yrittää hypnotisoida mikserin kanavaa 14 ja saa kuin saakin ledipatsaan nousemaan, fakiiris miehiä.

Hannu tuuttaa täysillä ja taustalla Jutella on vaikeaa, psyykkisesti.

Siinä on lavallinen läskiä. On pitkää läskiä, ja on lyhyttä läskiä, on punaista läskiä ja sinistä läskiä.

Voitte uskoa ettei ne ihan selvistä päin ollu Kemissä, ku tälläisella joukolla tapahumia seurasivat. Tiivistyykö tyhmyys Joukossa?

Tv-haastattelu Kemissä. Kysymys kuuluu: Mikä on elämän tarkoitus. Kaikkia kiinnostaa ihan vitusti. Ake kaivaa nenää, Matssoni tajuaa että hattu istuu myös polveen ja Hannu kertoilee viisauksien löytyvän vadelmahillosta ja Aku Ankan taskukirjoista.

Keväiseen iltaan suosittelee O-M kevyitä, mutta ah, niin ihania sekoitejuomia. Näillä sekoaa pää, vatsa ja huoneen numero.

Tätä ei voi selittää, kuva kyllä yrittää kertoa jotain,,,

Olli-Matti ajaa Jonen standillä ainakin kuuttasataa! Toistan kuuttasataa!

Matti kuuli että ananas laskee turvotusta ja silpaisi saman tien 2kg keltaherkkua huiviin. Ei laskenut turvotus, laski housuunsa.

Aamupalalle tepastellessa Ilmajoella tulee tämmöinen näky eteen. Hannu vetää baaritiskillä kannulla maitoa kalsarit jalassa. Baarin aamiaistyttö heitti volttia ja takoi päätä lattiaan. Hänen tilansa on edelleen vakava.

Arvatkaapas ihan vaan huviksenne että kellä on hauskaa jo ihan klo 10:30?

Aamupäivää Ilmajoella. Oli hauskaa. Meni ihan pää sekaisin. Huomatkaa että kaikki muut ovat alakerran punttisalilla!

Jone voi hieman pahoin Ylivieskassa ja asettuu valmiiksi SKB:n koteloon, jos vaikka noutaja tulee ja vie pois. Saapi ihan tulla ja viedä, kunhan ei vie Paltamon Scan burgeriin syömään.

Vieskan yöpaikan jääkaappi puretaan atomeiksi ja täytetään kaikella hyvyydellä. Seuraavana aamuna käytiin ostamassa 2 metriä pizzaa, ihan oikeesti, aikuisten oikeesti. Tunsin kasvojeni kohonneen.

Vieskan jättipedillä viha ja raivo saa vallan miehistöstä. Liha liikkuu ja läski tummuu.

Jollain huoltoasemalla metsästä ilmestyi tälläinen mies. Hän pesi auton lasit sanomatta sanaakaan ja katosi välittömästi takaisin metsään huudellen: en näe! Speed Queen! en näe,,,

Hannu ja Matti kokeilevat sekakäyttöä!

Bussin ilmastointiritilän välistä sujahti kesken matkan tälläinen hämmentävä Olutmies. Hänen superkykynsä olivat mahtavat. Hän saattoi juoda 4 pulloa keskiolutta röyhtäisemättä. Hän oli kykenevä seisomaan yhdellä jalalla klo 01:00. Tuo mies saattoi jopa muodostaa kokonaisen lauseen vielä aamuyöllä. Pelkäsimme häntä kovin.

Matkatessa pelataan paljon. Vuorossa pokeri ja panokset ovat hurjat. On rahaa, puhelinta, nakki, lompakko, tikkuja jopa ystävyyskin on laitettu pottiin. Hetkeä myöhemmin koemme ylivoiman, kun Asko korottaa vielä yhdellä Edam viipaleella.

Aatteleppas omalle kohdalle jos nouset paikallisliikenteen bussiin ja siinä onkin kuskina tälläinen kaveri. Meillä on. En ajattele.

Paltamon Alkon edessä olikin sitten tämmöisiä kavereita odottamassa kyytiä. Kaunista. Ihan vitun kaunista.

Takahuoneen piirtoheittimestä, hammastikuista ja Jonsusta pojat teki taidetta. Teos kantaa nimeä: Ikuinen virheettömyys ajassamme. Teos on nähtävillä Ateneumin taidesalissa ajalla 21-22.6.2004.

Jokipoikien viimeisessä pelissä Kemin keikan jälkeen. Hannukin oli mutta kuvan ulkopuolella. Tämä ilta päättyi sekavasti, hyvin sekavasti.