51koodia

Kuvapäiväkirja 24.11. — 3.12.2005

Hikeä ja ihraa -kiertue 2005. Sodoma & Etari pullistelee. On nimittäin mitä pullistella.

Liimatainen esittelee parasta ja ainoaa ystäväänsä U. Rakkanuppia. Tämä nuppi on reissussa Liimataisen tuki ja turva. Liimatainen laulaa aina tuutulaulut nupille, syöttää ja juottaa jne. Liimis myös tilittää nupille kaikki mitä joutuu punkkareitten kanssa reissussa kokemaan.

Homo.

Juopahtava homo.

Tampereen keikkapaikan esiintyjäkiinnitykset eivät aiheuttaneet seurueessamme riemunkiljahduksia. Listasta ei puuttunut kuin Turo’s Hevi Gee ja Martti Vainaa.

Historiallista. Hannu tekee ylipäätään kamojensa eteen jotakin. Tai siis miun kamojen. Tässä se korjaa miun kitaraa… Valitettavasti.

Tämän näköinen kaveri heräsi Tampereella viereiseltä sängyltä. Hyi helvetti. On havaittavissa pientä krapulaa. Sodoma odottaa vissiin, että Jeesus tulee pelastamaan. Ei tullut. 51koodia-yhtye tuli ja pelasti Sodoman Hämeenlinnaan.

Yhtyeen roudari/turvamies/fysioterapeutti/psykiatri MP-Pirhonen. Tunnetaan myös nimillä MP, Mano Percussion ja Mano Perfecto. Tämä on Seinäjoelta. MP juhlii kamakasan keskellä.

Basistien keskustelu. Asko yrittää houkutella Liimataista soittamaan illan keikan Seinäjoella. Syy: herra bassotaiteilija voisi itse keskittyä olennaiseen – eli päihteiden väärinkäyttöön.

Liimatainen lähettää kaikille yhtyeen faneille terveisiä… takahuoneesta. Lomailevan bussikuskin onnea Seinäjoella.

On tuo Etarin valokioski aika säälittävä. Kahden sormen tekniikalla se pystyy hallitsemaan koko spektaakkelia. Ja siinä hommassa Etari on paras!

Ei se Sallinenkaan mikään absolutisti uskovainen ole. Kunhan tuolla mediassa jeesustelee olevansa kunnon ihminen. Kumpa vaan ihmiset tietäisitte millaista meidän elämämme on oikeasti tuon taiteilijan kanssa.

Jääkylmää pizzaa ja taskulämmintä kaljaa.

Valomiehemme Etari tutustuu pikkujouluissamme kirjallisuuteen.

Äänekoskelaiset mainostavat meitä grillillä. Juhlaa.

Vaikea uskoa, mutta tämä kaksikko pitää huolen siitä miltä yhtye kuulostaa ja näyttää esiintymistilanteessa.

Kuvatekstit: Om