51koodia

Sekalaisia kuvia #1

No nii, täälläpä Jone vaihteeksi. Nyt kun tuota taukoa pukkaa vähän niin laitetaan hieman kuvia vuoden ajalta noista reissuista ja touhuista. Jokunen kuva on jonkun muun ottama, mutta minähän en lupia kysele julkaisuun, kun olen niin raju. Ja ei nekään kysele meiltä mitään lupia kun kuvaavat, kunhan vaan napsiivat. Ois tarkoitus laittaa joka viikko joku kuvapäiväkirja tänne, jos ei ”muuta” tapahdu. Nää ei ole missään aikajärjestyksessä, mutta muistikuva on joka kuvasta (jollakin).

Jute intoutuu joskus soittelemaan meille kitaraa matkoilla. Se aloittaa aina silleen ujosti näppäillen, josta se siirtyy hiemaan äänekkääseen country-näpistelyyn. Siitä siirrytään AC/DC osioon, ja se saa miehen useasti aika hurmioon. ”Loppusetissä” se huutaa jo suoraa huutoa suu vaahdossa ja takoo kitaraa seinään. Naurua piisaa vedet ja puutikut silmissä.

Ollaan Kiuruvedellä keikalla. Entwine hurauttaa paikalle bussilla ja entäs me? Paku ja Toyota Corollalla vm.88. Just..Se oli semmonen 0-promille tapahtuma, joillekin, ei meille. Paikallisen Alkon käytävillä kuului outo kaiku,,mie otan vielä yhen,,mie otan vielä yhen,,mie,, Keikkaa odoteltiin Toyotassa, kuunneltiin Popedaa ja laulettiin mukana. Juntit.

Tämä se on sitten veikeä epeli, Malisen Mikko. Mies on mukana satunnaisesti viihdyttämässä ryhmää. Ja hauskaa on kuulkaas aikas lailla. Mali kykenee heilumaan aikas tukossakin 30-40h ilman yhtään lepoa, ei siis ihminen alkuunkaan. Häntä ei juurikaan tapaa housut jalassa, sillä hän ”tuulettaa” mielellään. Kova mies urheilemaan pallon kanssa.

Nythän kävi niin että oli yö, ja jalkapallo kieri vahingossa pysäkillä ihan järveen asti. Hannu sekosi täysin. Tiedetään että palliasiat on hänelle tärkeä juttu, mutta että näin,, Kun pallo ei tule rantaan keppien ja kivien avulla mies raahaa läheisen roskisen järveen ja sillä kelluen yrittää pelastaa 2.50€ hintaista palloa. Vituiksi menee, katse on kaihoisa. Hyvästi jää,,

No niin. Jos ottaa veronsa nuo keikat orkesterista, niin kyllä kitarateknikkokin saa omansa. Kattokaa tätä! Tässä Matti ”Näppi” Härkönen on Loozerin keikalla vuoden alussa. Kaunis ja kapea, paino alle 75kg. Koulussa ollaan ja elämässä on terveitä suhteita. Talous on niin kuin opiskelijalla nyt yleesä on.

Ja tässä Matti on muutamaa kuukautta ja muutamaa keikkaa myöhemmin Nokialla kuuntelemassa elävää musiikkia ystävineen. Sammunut, ei niin kaunis, 100kg, ei koulussa, ei suhteita, ei taloutta. Anteeks Matti jo nyt, en miekään mikään pieni oo, mutta nää kuvat, huh huh! Taustalla ”viaton” ystävä. Tähän naaman värjäilyyn palataan vielä myöhemmin lisää.

Tässä otan vapauden hieman ”levätä” ennen keikkaa pohjanmaalla. Naiset ei tahdo ymmärtää tuota nukkumista käsi housussa. Hommahan on niin että tuo käsi parantaa unen laatua. Untahan nähdään nääs koko keholla. Käsi tukkiikin itseasiassa napanuoran napukan, josta hyvä uni saattaa karata pois. Paha uni taas turautellaan ulos pieniä annoksina sieltä toiselta puolelta.

Ake ja Aken mieluisin juoma. Yhden litran valkovenäläinen! Sitä ei saa ihan jokaisesta kuppilasta. Mies kun saa tuollaisen nenän alle niin se hymyilee niin kuin vajaamielinen. Kun se taas juo noita, niin se käyttäytyy kuin vajaamielinen. Kun grilliruoka ”joskus” närästää Askoa, niin mies nykäisee pari tälläistä niin taas mennään, eikä muuten närästä!

Ollaan autossa matkalla kohti kotia jostakin, kun kuulemme huudon: Ei perkele, mulla jäi tää hotellin avain taskuun. Sitten ei oo enää todellista. Yksi toisensa jälkeen kaivaa taskuunsa unohtuneen hotellin avaimen esille. Nauru on kova ja takas ei kyllä käännytä. Päätettiin että Jute postittaa avaimet kun saavumme perille. Sen ymmärtää jos joku unohtaa, mutta kaikki. Urpoja.

Tavastialla oli Ruma-klubi ja keikka on alkamaisillaan. Taustalla Hannu venyttelee ja Asko kertoo mulle ja Jutelle kuinka mukavaa olisi jos maailmassa olisi vielä hirmuliskoja ja dinosauruksia. Älö ja Olli-Matti taas käyvät kiivasta sanailua siitä, että jos banaani saisi päättää että kummasta päästä se roikkuisi, niin kummasta se roikkuisi? Vai roikkuisiko se? Näinä hetkinä olen niin yksin, niin yksin,,

Ensi viikolla lisää tiedettä ja taikuutta.

-Jone