51koodia

51koodia kuulumisia

Morjesta pöytään. Aika tasan vuosi sitten Mustat sydämet -albumi oli valmis ja levyn nimibiisi matkalla radioon. Tämä vuosi menikin ihan hujauksessa. Keikkoja tehtiin aikamoinen läjä ja ne olivat pirun mukavia reissuja. Pari hutia sinne sekaan toki mahtui, mutta pääsääntöisesti todella mukava vuosi. Ukot ovat kauttaaltaan lihoneet 10-15 kiloa eli hyvin ovat asiat. Niinhän sitä luulisi. Puolet tekniikasta on vieroituksessa ja valomies puettiin pakkopaitaan Joensuun keikan jälkeen. Liikaa visioita. Nyt pitää vähän rauhoitella tilannetta.

Homman nimi on nyt se, että pidetään keikkataukoa hetken aikaa ja kassellaan ensi keväänä tilannetta uudestaan. Ei tässä mitään megapitkää taukoa olla pitämässä. Muutama keikka ensi vuodeksi on jo sovittu ja uuden levyn tiimoilta ensimmäinen palaverikin ehdittiin pitämään viime viikolla. Eiköhän ensi keväällä taas aleta suunnittelemaan studioon menemistä. Ja pitää tässä nyt sen verran taukoa pitää, että myö läskipäät keretään laihuttamaan. Pitäähän ne uudet promokuvatkin jossain vaiheessa ottaa. Tällä hetkellä vaan on semmoinen tilanne, että ei maailmassa pikselitekniikka ja megabitit riitä sulattamaan tätä sakkia. Siinä kuulkaas photoshopit huutaa armoa taas kerran.

Mutta yhtye kiittää tällä erää ystäviään tästä vuodesta. Oli huikeita reissuja. Tattis! Eläkäähän ihmisiksi. Palaamme asiaan heti kun aihetta on.