51koodia

Lauantai 2.2.2008

Etari, Soctor, mie ja ystävämme Missus havahdutaan aamubaarista. Riemukasta meininkiä todellakin. Ajantaju on hävinnyt täysin. Se on pahinta noissa laivamatkoissa. Koko ajan jossain pauhaa joku disko. Jute, Hannu, Pete ja Liimatainen lähtivät vierailemaan Tallinnassa. Myö ei maltettu. Myö harrastettiin koko päivä tyhjän nauramista. Se se on kuulkaas hauskaa. Iltapäivällä siirryttiin yökerhoon, jossa oli ohjelmassa mm. napakymppiä etc. Mie olin Kaitsu. Voicen juontaja Valvio sai houkuteltua miut parilla porkkanalla päristelemään rumpua lavalle. Jossain vaiheessa mie tajusin, että täähän on ihan idiootin hommaa ja lopetin kesken. Poistuin lavalta. Hienolta kuulosti selostus kaiuttimista: ”No niin neiti C, mitäs te olette mieltä (tauko), jaahas, ja tässä vaiheessa Kaitsu poistuu lavalta. Annetaan vielä iso käsi Kaitsulle”. Kesken kilpailun lähti Kaitsu. Ei paljon napannut Kaitsun hommat. Mutta olihan siellä myös koomikko. Siis koomikko, joka ilmeisesti oli liian hyvä koska meistä se oli ihan paska eikä naurattanut yhtään. Ei myö tajuttu yhtään mitään. Eri asia olisi ollut jos vanha roudarimme Juice Juurinen olisi ollut mikrofonin varressa. Laiva ois ollut liekeissä. Tai vaikka ees Liimatainen. Mie taidan ruveta poikien keikkamyyjäksi.

Pojat tuli takaisin Tallinnasta ja liittyivät seurueeseen. Matka kohti Suomea alkoi ja kohtahan sitä oltiinkin jo satamassa. Päästiin vielä laivasta uloskin. Turvallisesti. Edessä oli vielä viralliset jatkot, johon myö Etarin ja Missuksen kanssa suunnattiin. Loppuryhmä lähti ajelemaan kohti Joensuuta. Puolivälissä heidän matkaa Jutelta tuli tekstiviesti:

TILAUS CHILILLÄ (GRILLI): 4 BURGERIA, KUUKAUDEN PIZZA, LIHAPULLAT, 10 KPL CHICKEN WINGSEJÄ, KEBAB AURAJUUSTOPERUNOILLA, NELJÄT LOHKOPERUNAT JA 3 LITRAA MAITOA. NÄLÄKÄ

En ole nähnyt Jutea sen jälkeen, mutta toivottavasti se ei niitä ole yksin syönyt. Sehän pitää kohta jollakin trukilla nostaa lavalle. Puolen yön maissa tuli hiipuminen ja suunnattiin koteihimme. Paljon sitä sai aikaan yhdessä loppuviikossa. Ai niin. Laukun kadotus osa 2. Seuraavana päivänä kävin sitten hakemassa laukkuni tuon ko. jatkobaarin narikasta. Että sama laukku katosi sitten parin päivän aikana useampaan otteeseen. Mutta ei siitä laukusta ollut mitään kadonnut.

Kiitos NRJ:lle, Myspacelle ja ennen kaikkea iso kiitos Voicen porukoille. Oli ikimuistoinen reissu!

-Om