51koodia

Moi kaikki, syksyn kuulumisia

Kesä meni hujauksessa. Tehtiin muutamat keikat, mutta muuten ei oikeastaan tehty mitään. Kukin touhuili omilla tahoillaan. Keikoista jäi mieleen Suomussalmen Heikki Kovalainen-carting race. Ei ole tämä lauma ollut koskaan varmaan niin liekeissä, kuin siellä. Syynä oli siis se, että suuri idolimme Heikki Kovalainen tuli henkilökohtaisesti meitä morjenstamaan. Ja ihan valokuvaankin suostui. Miehän en tuohon kuvaan edes mennyt. Eri asia jos Kimi ois ollut tiluksilla. Minuuhan eivät mitkään kakkoskuskit pahemmin kiinnosta…

Toukokuussa tehtiin Riisuttuna-kiertue, joka oli erittäin mukava kokemus. Kierreltiin pienissä kuppiloissa ja soiteltiin riisuttuja versioita koodibiiseistä. Mukana oli myös rytmin ruhtinas Kämy Kämäräinen, sekä urkutulittaja Jone Väänänen. Toukokuussa yritettiin myös studioida, mutta se koko homma kaatui ihan omaan mahdottomuuteensa. Saatiin pohjat äänitettyä mahdolliseen tulevaan singleen, mutta siihen se jäikin. Ei irronnut. Ja täytyy sanoa nyt tässä vaiheessa, että ihan hyvä niin. Eilen sain Hannulta 5 uutta demoa ja saman tien tuli sellainen fiilis, kuin esim. Mustat sydämet -biisin demosta. Toimii! Hannu on oikeesti salassa touhuillut ja saanut helvetin hienoja biisejä tehtyä. Ollaan liekeissä. Vaikka vaikean kautta näitäkin demoja on varmasti väännetty, mutta kannatti kyllä.

Eli tästä aletaan pikku hiljaa nyt taas aktivoitumaan ja vääntämään uutta musiikkia. Tämä vaan tiedoksi kaikille, jotka luulivat (tai toivoivat) että orkesteri on lopettanut. Hahahah! Ei olla. Tulemme takaisin kera uuden levyn tuota pikaa. Siinä teille!

Helsingissä 2.9.2009

O-M